esteettömyys ❤ ergonomia

BB40-APUVÄLINESUOJA

Käytännöllinen apuvälinevarasto on suuri sisätiloiltaan, mutta pieni ulkomitoiltaan!

BB-40 on helposti kierrätettävä ja heti käyttövalmis kokonaisuus, joka suojaa apuvälineitä sään vaihteluilta ja ilkivallalta. Suojan sisällä on pistoke apuvälineiden akkujen lataamista varten sekä lämmitin. BB-40 on kuiva, jäätymätön säilytystila, joka on helppo siirtää uuteen kohteeseen esimerkiksi muuton yhteydessä.

Suojassa on lasikuitumuoviset seinät (30–40 mm solumuovieristys) sekä muotoon puristettu lasikuitukansi, jotka kestävät hyvin pohjoisessa ilmastossa. Kannen avaaja on moottoroitu ja turvakytkimellä varustettu eli käyttäjä ei voi jäädä puristuksiin kannen alle. Suojan kansi avataan ja suljetaan kaukosäätimellä. Kannen saa avattua myös manuaalisesti ns. hätäavauksella. Sisävalo syttyy automaattisesti kannen avautuessa.

 

Tekniset tiedot & lisävarusteet

Toimitukseen sisältyy kauko-ohjain ja avain sekä 300 W lämmitin ja kaksi 230 V maadoitettua pistoketta. Myös leveä ajoramppi (turkkilevy, alumiinia) kuuluu suojan eteen.

Sijoitus- ja käyttöedellytykset

  • kuiva ja vakaa alusta (asfaltti, kivi, betoni, pihalaatta tai vastaava)
  • maadoitettu pistorasia (230 V, 10 A)
  • riittävästi tilaa suojan edessä kääntymistä ja peruuttamista varten

Apuvälinesuojan pystyttäminen ei edellytä erillistä rakennuslupaa. Suojan perustukseksi käy hyvin tasainen pihalaatta tai sorapinta.


Esitteet & käyttöohjeet


Videot


Ohjeelliset hinnat

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
p. 0400 481 341 tai osmo.koivisto (at) campmobility.fi.


Kuvia


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


Camp Mobility

CAMP SCANDINAVIA OY
Camp Mobility / EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa