esteettömyys ❤ ergonomia

ISESEISEV ELU EN-ABIVAHENDITE ABIL

Oleme abivahendite maaletoojad ja edasimüüjad. Meie tooted aitavad kergendada liikumispuudega ja vanemate inimeste iseseisvat elu ning igapäevaelu toimetustega hakkama saamist. Pakume muuhulgas vannitubade ja WCde erinevaid lahendusi, tugisangasid ning erinevaid lifte ja kaldteede lahendusi nii era- kui ka avalikele hoonetele. Kohaletoomise ja paigaldamise teeme kiiresti ja professionaalselt.

Eestis aitab teid:

info@abivahend.ee

www.abivahend.ee

Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


Camp Mobility

CAMP SCANDINAVIA OY
Camp Mobility / EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa