esteettömyys ❤ ergonomia

FLEXSTEP PORRASHISSI

FlexStep porrasnostin soveltuu kohteisiin, joissa korkeusero on maksimissaan 1250 mm.

Innovatiivinen ja tilankäytöltään tehokas FlexStep porrasnostin on suunniteltu tasolta toiselle siirtymiseen ja se palvelee kaikkia tilassa liikkuvia henkilöitä. Teräsrunkoinen FlexStep on helppo sovittaa elegantisti ympäröivään arkkitehtuuriin vaihtoehtoisten askelma- ja kaidemateriaalien avulla. FlexStepissä yhdistyvät nostotaso ja portaat. Askelmat muuntuvat nostotasoksi napin painalluksella. Siirtyminen tasolta toiselle on helppoa ja turvallista!

FlexStep on varustettu nykyaikaisin turva- ja ohjausjärjestelmin. Vaaran uhatessa FlexStep pysähtyy välittömästi ja tekee hälytyksen. FlexStepin toiminta perustuu neljään lineaariseen nostimeen – edistyksellinen ohjausjärjestelmä takaa niiden samanaikaisen ja pehmeän liikkeen. Tuotteessa on myös erillinen infrapunaliiketunnistimin varustettu turvapiiri.

Portaat voidaan muuttaa nostotasoksi sekä ylä- että alatasolta. Nostoa ja laskua hallitaan nostotason painikkeella. FlexStep palautuu automaattisesti portaiksi, mikäli nostotasoa ei käytetä minuuttiin.

 

Tekniset tiedot & lisävarusteet

Laitteesta on tullut markkinoille uusi 400 kg maksimikuorman kestävä malli, jossa on pieniä mittamuutoksia aikaisempaan malliin verrattuna. Pyydämme tarkistamaan mitat tai ottamaan yhteyttä myyntiimme.

Nostotason vakiokoko on 1200 x 900 mm, mutta tasoa saa myös leveyksissä 700, 800 ja 1000 mm. Vakiomalleissa on 3, 4, 5 tai 6 porrasta.

FlexStep asennetaan olemassa oleviin rakenteisiin. Yleensä entisten portaiden poisto on ainoa tarvittava muutos.

Lisävarusteena laitteeseen saa myös langattoman ohjausjärjestelmän ja tarvittavat rampit.

Virransyöttö 230 V (10 A)

Mittapiirrokset:

Linkki lataussivulle, josta löydät eri mallien mittapiirrokset (PDF-, DXF- ja DWG-tiedostot).


Esitteet & käyttöohjeet


Videot

 


Ohjeelliset hinnat

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
p. 0400 481 341 tai osmo.koivisto (at) campmobility.fi.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat valittavat portit ja niiden lukumäärä, askelmien lukumäärä, halutaanko langaton ohjausjärjestelmä jne.


Kuvia


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


Camp Mobility

CAMP SCANDINAVIA OY
Camp Mobility / EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa