esteettömyys ❤ ergonomia
 

Juuri nyt ajankohtaista


04.07.2022

Hyvinkään toimiston lankaliittymä 019 469 312 on poistettu käytöstä.

Jatkossa tavoitat meidät numeroista

Osmo Koivisto
0400 481 341

Sami Salonen
045 720 0419

sekä sähköpostitse:

osmo.koivisto(at)campmobility.fi
info(at)en-apuvälineet.fi
info(at)en-apv.com


04.01.2021

Camp Scandinavia Oy osti EN-apuvälineet liiketoiminnan  -  Camp Mobility ja EN-apuvälineet yhdistyivät.

EN-apuvälineet jatkaa toimintaansa kuten ennenkin, nyt Camp Mobilityn tuote- ja palveluvalikoimalla vahvistettuna.

Yhdessä olemme vahvemmat!

Camp Scandinavia Oy on vuonna 1978 perustettu perheyritys, joka valmistaa, maahantuo ja myy lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä kuten ortooseja, ortoosimateriaaleja ja -tarvikkeita sekä proteesi- ja ortoosikomponentteja. Camp Scandinavia Oy on osa Allard Support for Better Life -konsernia. Camp Scandinavian toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella.

Camp Mobility on vuonna 2015 toimintansa aloittanut liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineisiin, muutostöihin ja huoltoon erikoistunut Camp Scandinavia Oy:n liiketoimintayksikkö. Tampereen toimipiste on Camp Mobilityn päätoimipiste ja logistiikkakeskus.

Yhdistyminen vahvistaa molempien osapuolien toimintoja, erikoisosaamista sekä yhteistyötä yksityisten ja julkisten rakennuttajien ja kuntien sosiaalitoimien kanssa.

Lisätietoja:
Camp Scandinavia Oy / Camp Mobility
www.campmobility.fi

EN-Apuvälineet
www.en-apuvälineet.fi

Lue tiedote tästä...


14.12.2020

Vamat on nyt entistä käyttäjäystävällisempi

Asiakkaiden toiveesta pesevän ja kuivaavan Vamat-wc-istuimen mitoitusta on paranneltu. Istuimen aukon kokoa on suurennettu pituussuunnassa. Moneen kilpailevaan tuotteeseen verrattuna tämä on merkittävä, arkea helpottava uudistus.

Lisätietoja tuotteesta...


17.11.2020

siivouspäivät jatkuivat...


16.11.2020

SIIVOUSPÄIVÄT


08.10.2020

Aktivoiduimme jälleen Youtubessa

Nyt kun syksyn messut on joko peruttu tai siirretty, koronan takia, emmekä pääse tapaamaan teitä livenä alan messuille, päätimme filmata tuoteterveisiä ja julkaista niitä Youtubessa.

Videoterveiset löydät Youtube-kanavaltamme. Julkaisemme näitä videoita säännöllisen epäsäännöllisesti, aina kun sopivasti asiaa on.


01.09.2020

Kiinteä, koottava tukikahva

Myynnissä nyt näppärä, ruuvikiinnitteinen kahva. 

Voit hankkia valmiskahvan (30, 45 tai 60 cm) tai 100 cm kahvaputken, josta katkaiset juuri tarvitsemasi mittaisen kahvan. Tarjolla myös erilaisia liitoskappaleita, joiden avulla voit jatkaa kahvaa tarpeen mukaan. 

Vaikka kahvat kiinnitetään seinään ruuveilla, on jälki viimeistellyn näköinen, koska ruuvien päälle asetetaan siisti mansetti. 

Kahvassa on uritettu pinta, josta saa pitävän otteen (putken läpimitta 36 mm). Helppo pitää puhtaana.

Tuote löytyy nyt myös hinnastostamme (sivulta 6). 

kiinteä tukikahva


15.07.2020

Allaskaide

Peruskaide pesualtaan ympärille. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina kulloiseenkin asennuskohteeseen parhaiten soveltuvaa apuvälinevaihtoehtoa. Tästä syystä pidämme valikoimassa useamman valmistajan kaidemalleja.

Saimme erän allaskaiteita, jotka ovat rakenteeltaan yksinkertaisia, toimivia ja turvallisia. Altaan sisämitat ovat L 63 cm ja S 57 cm eli sitä pienempi allas mahtuu hyvin tukikaiteen sisäpuolelle. Toimitus ei sisällä kiinnitysruuveja, sillä ne on valittava tarkasti asennuskohteen seinämateriaalien mukaan. Hinta nyt vain 200 €/kpl + rahti 20 €.

Lisätietoja: 019 469 312 tai info(at)en-apv.com. Tilaukset verkkokaupastamme www.en-apv.com.


27.05.2020

Supersuositusta pyörästä myynnissä nyt uudistettu malli!

Moottoroidussa Side-by-side -kolmipyörässä on parannettuja teknisiä ominaisuuksia:

 • moottori ja vaihteisto tunnettua Shimanon laatua
 • pyörä on nyt takavetoinen (tehokkaampi, pyörät eivät sudi)
 • ajotietokoneessa monipuolisemmat toiminnot
 • moottoriavusteisessa pyöräilyssä kolme avustustasoa ja ajotietokone kertoo jäljellä olevan akun varauksen kilometreissä eri avustustasoilla
  • ”täysi avustus”
  • "puoliavustus”
  • ”economy”
 • sähköinen vaihteisto, jossa valittavissa myös ns. automaattiajo, jolloin vaihteisiin ei tarvitse koskea lainkaan, vaan laite vaihtaa vaihteita ajovastuksen mukaan
 • uudistettu akku, joka oikein ladattuna mahdollistaa pidemmät ajomatkat
 • ketjut, jarrut, renkaat ja muut kuluvat, mekaaniset osat ovat vakiomalleja, joita myydään tavallisista pyöräliikkeistä.
Kysy lisää: 019 469 312.


28.04.2020

Pieni erä jäljellä

Hengityssuojaimia on verkkokaupassamme jäljellä 65 pussin erä. Toimi pian, nopeat toimitukset (postitse tai nouto varastoltamme). Verkkokauppamme avoinna 24/7 osoitteessa www.en-apv.com.


15.04.2020

Saimme myyntiin erän laadukkaita FFP2/KN95-hengityssuojaimia.

Tarkemmat tiedot verkkokaupassamme: www.en-apv.com


24.03.2020

Haastavassa koronatilanteessa haluamme taata asiakkaidemme turvallisuuden. Siksi pyrimme minimoimaan kaikki lähikontaktit. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sitä, että emme toistaiseksi tee asennusmittauksia sisätiloissa.

Ulkona pystymme toimimaan normaalisti, viranomaisohjeet huomioiden, eli esim. uutta ramppia varten pystymme hoitamaan ulkomääritykset kuten ennenkin.

Kaikki tilaukset toimitamme sovitusti.

Verkkokauppamme palvelee 24/7!!!

Talven jäljiltä siivosimme varastoja ja päätimme myydä muutamia tuotteita tarjoushinnoin: Snow Comfort ja Snow Baby Fun -kelkat kannattaa ostaa nyt jo ensi talvea varten. Tarjoushinta sisältää alv 24 % SEKÄ toimituskulut.


21.01.2020

Ramppi-, porras-, kaide- ja luiskaelementtejä - turvallisia, kestäviä ja 100 %:sti kierrätettäviä.


20.12.2019


12.11.2019

Nyt myynnissä myös VIHREÄ Snow Comfort-kelkka! Kyseessä on sesonkiväri eli myynnissä vain tämän talven.


11.11.2019

Antoisat Apuväline 2019 -messut takana :)

Vilinää ja vierailijoita riitti torstaista lauantaille oikein mukavasti ja oli todella kiva tavata tuttuja sekä luoda uusia kontakteja tulevaisuutta ajatellen.

Päähuomio oli luonnollisesti tällä kertaa messuesittelyssä olevissa apuvälineissä: Trainer-terapiaportaan tarjoamia mahdollisuuksia ihasteltiin, ROTH-Mobeli-pikakahvojen turvallisuutta kiiteltiin, Stabilon asentotyynyjen muovattavuutta kehuttiin ja Gyenno-älylusikan tekniikka hämmästeltiin. Kiitos !

kiitos apuväline19-messuilla vierailleille


5.11.2019

Apuväline2019-messut ovat jo aivan nurkan takana... osastomme rakentuu 6.11. ja 7. - 9.11. olemme tavattavissa osastolla 506 messujen aukioloaikoina.

Matkassa mukana myös mielenkiintoinen uutuus eli Stabilon Tubo-tuki. Tervetuloa tutustumaan!

olemme mukana tampereen apuvälinemessuilla


8.10.2019

Olemme jälleen mukana Tampereella viikolla 45 järjestettävillä Apuväline-messuilla.

Tervetuloa osastollemme 506. Esittelyssä mm. ROTH-Mobeli-pikakahvat, Gyenno-lusikat, Mobilex-kiilat, Trainer-terapiaportaat ja pesevä wc.

olemme mukana tampereen apuvälinemessuilla


8.10.2019

Viime viikolla Helsingissä järjestetyt Kiinteistömessut olivat antoisat. Kiitos kaikille osastollamme kävijöille.


14.8.2019

<olimme mukana kiinteistömessuilla

Tervetuloa osastollemme 6g8. Esittelyssä mm. kiiloja ja miniramppeja.


11.7.2019

Nyt Lite- ja Twist-lusikan voi ostaa myös verkkokaupastamme. Mikäli hankitte kerralla useamman lusikan, kannattaa pyytää tarjous: 0400 481 341 / Osmo Koivisto.


11.7.2019

Uusi Gyenno Twist -lusikka nyt myynnissä!!!!

Älylusikan (ns. Parkinson-lusikan) käyttäjät ovat yksilöllisiä ja siksi valmistaja toi markkinoille Lite-mallin rinnalle Twistin. Uusi malli on muotoilultaan erilainen eli jos aiempi Lite-malli ei tuntunut omalta (esim. otteen osalta), kannattaa kokeilla Twistiä.

Twistissä on myös uusia ominaisuuksia:

 • Lusikka-/haarukkapää on pyörivä eli nyt myös spagetin ja nuudelin syöminen onnistuu entistä paremmin.
 • Lisäksi Twistiin saa oman sovelluksen, jonka avulla käyttäjä yhdessä hoitohenkilöstön kanssa voi seurata käden vapinan muutoksia esim. lääkkeiden annostuksiin liittyen.


18.6.2019

ROTH-Mobeli – ne turvalliset kahvat!

Kahvojen turvallisuutta testataan säännöllisesti. Viimeisin testi suoritettiin standardin ISO 17966:2016 mukaan ja arvostettu TÛV-todistus on kahvoille jälleen myönnetty.

Tuotetiedoissa on muutos eli ennen kahvojen kantavuutta ja kestävyyttä kuvattiin "maksimikuorma"-termillä. Nykyään valmistaja käyttää termia "käyttäjän maksimipaino", joka on kuvaavampi ja helpommin ymmärrettävä määre näiden kahvojen kestävyydestä ja turvallisuudesta puhuttaessa.

Jos etsit itsellesi siirrettävää pikakahvaa, mutta maksimipainoraja ylittyy, löytyy mallistosta QuattroPlus-kahvat, joissa on neljä imuyksikköä ja niissä käyttäjän maksimipaino voi olla 160 kg.

Lue lisää...


20.5.2019

ROTH-Mobelin tuotekehitys jatkuu…

Nyt huipputurvallisiin pikakahvoihin saa myös lukot lisävarusteena. Idea syntyi muistisairaiden hoitoyksikössä, jossa haluttiin varmistaa, etteivät asukkaat vahingossakaan saa avattua imukuppikahvan kiinnitystä. Mutta lukot toimivat upeasti myös esim. julkisissa tiloissa, joissa ne estävät kahvojen anastamisen.


23.4.2019

Voit seurata kuulumisiamme myös Facebookissa.


23.4.2019


14.4.2019

Polkekaa yhdessä kohti kesää...


8.4.2019

Kolmipyörät nyt verkkokaupassamme

Side-by-side-kolmipyöriä saa nyt myös verkkokaupastamme, vaikka Mash-osamaksulla. Kannattaa käydä tutustumassa!

tilaa kahva heti


6.3.2019

EN mukana RT-tietokannassa

Yhtälailla yksityiskotien kuin julkisten rakennusten esteettömyysratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa kannattaa hyödyntää ammattilaisten osaamista. Arkkitehtien, rakennusliikkeiden ja suunnittelijoiden työn helpottamiseksi nyt myös EN-tuotteet löytyvät www.rttuotetieto.fi-palvelusta!


25.2.2019

Verkkokaupassa pikakahvat -20 %!

Verkkokaupassamme tutustumistarjous ROTH-Mobeli-pikakahvoista -20 %. Tarjous koskee verkkokaupan kautta myytäviä malleja ja on voimassa 28.2.2019 saakka.

tilaa kahva heti        tarjouskahvat


7.2.2019

Apuvälinemessut syksyllä Tampereella

Olemme jälleen mukana syksyn ajankohtaisimmilla messuilla. Tarkempia tietoja esim. osastomme sijainnista lähempänä ajankohtaa. Tavataan Tampereella viimeistään marraskuussa :)


5.12.2018

EN-SHOP ON AVATTU!

Avasimme oman verkkokaupan, josta on helppo ostaa Gyenno-lusikoita, vaikka lahjaksi. Jatkossa kaupassa myydään myös mm. ROTH-Mobeli-pikakahvoja.

Tervetuloa tutustumaan kauppaamme!


27.11.2018

Gyenno ja sydämentahdistin

Gyenno-lusikoiden teknisessä toteutuksessa on käytetty sähköistä magneettia. Jos sinulla on sydämentahdistin, EI lusikan käyttö siinä tapauksessa ole suositeltavaa.


12.11.2018

Gyenno-lusikka todellakin toimii!

Viimeisten parin kuukauden aikana olemme toimittaneet Gyenno-lusikoita (parkinson-lusikoita) testattavaksi eri puolille Suomea. Ja nyt saamme palautetta - laite ihan oikeasti toimii!!

Seuraavassa video, joka on kuvattu aidossa tilanteessa muutama päivä sitten. Lusikan testaaja ei kyennyt enää itsenäiseen ruokailuun, saati esim. viilin syömiseen. Mutta Gyennon avulla se oli jälleen mahdollista! Videolla näkyy, miten lusikka reagoi käden vapinaan ja ruoka pysyy lusikassa. Ruokailuhetki on rauhallisempi ja stressittömämpi. Ja muutaman viikon oppimisvaiheen jälkeen lusikka kykenee reagoimaan käyttäjänsä käden vapinaan aina vain nopeammin ja tarkemmin.

Voit edelleen käydä testipisteissä tutustumassa lusikkaan. Avaamme pian myös verkkokaupan, josta lusikan voi helposti ostaa omaksi, tai vaikka joululahjaksi läheiselle.


5.11.2018

Nyt myynnissä näppärä, akkukäyttöinen pumppu. Tällä pienikokoisella pumpulla täytät helposti esimerkiksi polkupyörän ja rollaattorin renkaat sekä pelipallot. Mobilexin Boa-pumpusta on apua esim. hoitokotien ulkoilupäivinä - tyhjenneet renkaat eivät ole enää kiusana.


22.10.2018

Olemme jälleen mukana tukemassa Invalidiliiton avustajakoiratoimintaa. Lahjoitusvaroilla hankitaan avustajakoiria niitä tarvitseville. Lisäksi varoja ohjataan jo työssään toimivien avustajakoirien ylläpitoon.

lahjoitustunnus - EN on mukana tukemassa invalidiliiton avustajakoiratoimintaa


3.10.2018

Terveiset Fysioterapia ja kuntoutus / Hyvä ikä -messuilta

Vilkas ja antoisa päivä Helsingin messukeskuksessa - kiitos kaikille osastollamme kävijöille. Huomenna jatketaan.... ja vielä ehdit käydä testaamassa syksyn kiinnostavaa uutuutta Gyenno Lite -älylusikkaa

Nähdään aamulla :)

  


1.10.2018

Tervetuloa osastollemme 3a23 Hyvä ikä -messuille

Helsingin messukeskukseen 3. - 4.10.2018. Esittelyssä mm. kiinnostava tuoteuutuus Gyenno Lite -älylusikka (tunnetaan myös nimellä parkinson-lusikka). Lue tästä aiheeseen liittyvä tiedote.


6.9.2018

Hyvä ikä / Fysioterapia & kuntoutus -messut lähestyvät

Tervetuloa osastollemme 3a23 tutustumaan mm. GYENNO-älylusikkaan!

Älylusikka testattavana nyt myös Parkinson-liiton aluetoimistoilla Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Hyvä Ikä -messut lokakuussa


23.8.2018

Lisää Gyenno-lusikoita testattavaksi

Pian tätä uskomatonta älylusikkaa pääsee kokeilemaan Helsingin lisäksi myös Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Ja lisää testipaikkoja on tulossa... Lähdemme mukaan myös Parkinson-liiton jäsenristeilylle lokakuun alussa eli sielläkin tuotetta pääsee testaamaan.

paikkoja, joissa pääset testaamaan Gyenno-älylusikkaa


22.5.2018

GoTo-istuintukeen saatiin lisää vaihtoehtoja!

Firefly on julkaissut uuden version GoTo-istuintuesta eli nyt istuimen saa myös vinyyliversiona.

Vinyyli on helppo pitää puhtaana, mikä on todella hyvä ominaisuus esim. terapia- ja päiväkotikäytössä.

Kaikki aiemmat värit pysyvät myös tuotannossa eli vaihtoehtoja on jo neljä:

 • Navy-vaaleansininen
 • Pinkki-violetti
 • Oranssi
 • Punainen **UUTUUS**
Tässä linkki esitteeseen. vinyyli-GoTo


8.5.2018

Voit nyt testata uutta Gyenno-lusikkaa!

Domedin esteettömyysklinikalla voit käydä kokeilemassa tätä älylusikkaa. Kevään edetessä saamme lisää kokeilupaikkoja, joista ilmoittelemme piakkoin.


11.3.2018

Saimme valikoimaan älylusikan!!

Gyenno-älylusikka stabiloi käden vapinaa. Käsien vapina voi aiheuttaa toiminnallista ja sosiaalista haittaa. Gyenno vähentää ruokailuhetkiin liittyvää stressiä, kohentaa elämänlaatua ja lisää itseluottamusta. 360°-stabilisaattori tasoittaa 85 % tahdottomasta vapinasta. Oppiva käyttöjärjestelmä erottaa käden tahattomat liikkeet ja reagoi niihin nopeasti ja tarkasti.


Lisätietoja: Osmo Koivisto, info(at)en-apuvälineet.fi tai p. 019 469 312

Linkki pdf-esitteeseen


26.2.2018

Olemme mukana Ensihoitopäivillä 13. - 14.4.2018 Vantaalla.

Tässä linkki päivien ohjelmaan.


22.2.2018

Splashy muunnettavissa myös pienimmille käyttäjille

Saimme valmistajalta pdf-ohjeet siihen, miten Splashy-kylpyistuimen vyöt lyhennetään ihan pienimpiäkin käyttäjiä varten.

Katso ohjeet tästä...

Splashy-kylpyistuin


7.2.2018

Käyttäjäkokemuksia

Lapsille suunnitellut Firefly-tuotteet on otettu ilolla vastaan, niin meillä kuin maailmallakin. Facebook-sivuiltamme löydät käyttäjien kokemuksia ja videoita näistä kekseliäistä tuotteista.

Linkki FB-sivullemme...


18.1.2018

Fysioterapia & kuntoutus -messut lokakuussa

Olemme mukana 3. - 4.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Fysioterapia & kuntoutus - messuilla.

EN-Apuvälineet mukana Fysioterapia & kuntoutus -messuilla Helsingissä 3. - 4.10.2018.


22.11.2017

Ylpeänä esittelemme uuden, kekseliään apuvälineen erityislapsille!

SCOOOT 4in1 on veikeä ajopeli maks. 22 kg painaville noin 2–6-vuotiaille lapsille. Laitteessa on neljä eri toimintoa (konttaus, skuuttaus, kelaus ja työntö), joiden avulla lapsi pääsee osallistumaan leikkeihin ja kodin askareisiin ihan uudella tavalla. Laitteen käyttö kehittää lapsen fyysisiä ja kognitiivisia toimintoja.

Tutustu Scoootiin paremmin....


22.11.2017

Scooot 4in1 löytyy nyt myös hinnastostamme. Linkki hinnastoon...


29.8.2017

Olemme jälleen mukana Tampereen Apuvälinemessuilla 9. - 11.11.2017

Tervetuloa osastollemme 506!


17.8.2017

Moduuliportaiden mitat ja hinnat

Saimme juuri tarkemmat mitat moduuliportaista. Katso tästä esite...


15.8.2017

Osallistumme tänäkin vuonna Invalidiliiton avustajakoiratoiminnan tukemiseen.

Lahjoitusvaroilla hankitaan avustajakoiria niitä tarvitseville. Lisäksi varoja ohjataan jo työssään toimivien avustajakoirien ylläpitoon.


15.8.2017

Tridentin moduuliporras myös viipalekouluihin ja tilapäisiin työmaaparakkeihin!

Jo aiemmin kesällä esittelemämme uusi moduuliporras soveltuu myös esim. viipalekoulujen ja työmaaparakkien sisäänkäynteihin. Verottomat yksikköhinnat 166,25 - 588,75 € portaan kokoonpanosta riippuen. Useampien portaiden tilauserästä teemme asiakkaalle aina erillisen tarjouksen. Lisätietoja: tuotesivulta. Tarjouspyynnöt: info(at)en-apuvälineet.fi tai 0400 481 341.


27.6.2017

Saimme valmistajalta lisävinkkejä!

Splashy-rantaistuin     Rentoa kesää kaikille!

Katso valmistajan esitteistä vinkkejä, miten voitte hyödyntää GoTo- ja Splashy-istuimia entistä monipuolisemmin :)


27.6.2017

Tridentin moduuliporras nyt meiltä!

Asutko rivitalossa, ja asuntosi takaovelta on ikävä pudotus patiolle? Pystyt liikkumaan omatoimisesti etkä halua pieneen tilaan ramppia? Ratkaisu on Tridentin uusi moduuliporras, joka sopii juuri tällaisiin korkoeroihin. Porrasmoduuleita yhdistelemällä saat mieleisesi kokoonpanon: taso ja askelmat (0, 1 tai 2) sekä kaiteet. Kysy lisää 019 469 312!


24.5.2017

Uusi asennusvideo EU-moduulirampin asennuksesta

Katso tästä linkistä uusin video rampin asennuksesta. EU-moduulirampin asennus on juurikin näin helppoa!!

Näin helppoa on moduulirampin asennus!


12.4.2017

Saimme 10 kpl erän ROTH-Mobeli-teleskooppikahvoja myyntiin -50 % alennuksella.

Tarjous on päättynyt 5.5.2017!


20.2.2017

Splashy on nyt meillä!

Saimme myyntiin uuden kylpy-/rantatuolin Splashyn. Tämän kekseliään tuolin avulla lapsi pääsee nauttimaan kylpemisestä ja rantaleikeistä turvallisesti. Selkänojan säätömahdollisuuden ja 5-pistevöiden ansiosta tuolia voi käyttää myös niille lapsille, jotka eivät pysty omatoimisesti istumaan. Matala istuma-asento tarkoittaa myös sitä, että esim. kylpyammeessa lapsi saadaan haluttaessa istumaan lämpimästi veden alle. Lisätietoja tuotteesta...

  

30.1.2017

Lisää kumikynnyksiä!

Saatavana nyt erittäin kestävä kumikynnys (TRP), jonka kantavuus on jopa 1000 kg!! Tämän ominaisuuden ansiosta kynnys soveltuu paitsi esteettömyysrakentamiseen myös kaupan ja teollisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja tuotteesta...


20.1.2017

Kolmipyöriin uusi malli - Pegasus

Hetken vielä saamme odotella kevättä, mutta vahvistimme jo nyt polkupyörävalikoimaamme. Uutuutena Pegasus, joka toimii kuin Side-by-side, mutta jossa on vakiona mm. 8 vaihdetta ja sähkömoottori.

Hyväksi havaittu Comfort-kolmipyörä yhdelle sai uuden nimen ja tunnetaan jatkossa nimellä DISCO.

Linkki kolmipyöriin.


16.1.2017

Lapsille ja nuorille uusia apuvälineitä!

Saimme valikoimaamme uusia lapsille ja nuorille soveltuvia tuotteita, mm. Upsee ja Goto.

 

19.12.2016

suomen vahvimmat, rating alfa luottoluokitusMeille on myönnetty Rating Alfa -luottoluokitus. Katso sertifikaatti tästä linkistä.


19.12.2016

Esteetöntä elämää

Hissipörssi Yhtiöt Oy on julkaissut uuden esitteen esteettömästä elämästä.

Tästä pääset tutustumaan sähköiseen esitteeseen.

Jos haluat painetun esitteen, lähetäthän meille yhteystietosi. Postitamme esitteitä tammikuun 2017 alussa.


7.12.2016

EasyLift- ja FlexStep-tasonostimista on tullut markkinoille uudet 400 kg kantavat mallit, joissa on pieniä mittamuutoksia aiempiin malleihin verrattuna. Pyydämme tarkistamaan uudet mitat tai ottamaan yhteyttä myyntiimme.

Easylift-sivulle

FlexStep-sivulle


30.11.2016

Lisäsimme sivuillemme juuri Stabilo-asentotyynyihin Multiseat-istuimen mitat. Tässä todella mielenkiintoinen tuote, kannattaa käydä katsomassa :)


12.10.2016

Löydät meidät osastolta 1b2! Tervetuloa messuille!


15.9.2016

tuemme invalidiliiton avustajakoiratoimintaa


13.9.2016

Julkaisimme juuri uusimman blogiartikkelimme. Tällä kertaa pureuduimme kodin muutostöihin liittyvään moniammatilliseen tarvekartoitusmenettelyyn ja päätösten taustatekijöihin. Voit lukea artikkelin tästä...


7.9.2016

trainer terapiaporras


Trainer-terapiaporras on tuonut tuoreen tuulahduksen kuntoutuksen maailmaan. Digitaalisesti säädettävä askelkorkeus mahdollistaa systemaattisen ja sentintarkan kuntoutuksen, joka voidaan aloittaa vaikka 2,5 cm askelkorkeudella. Näin kuntoutuja kokee harjoitustilanteen turvalliseksi ja motivoivaksi.

Traineriin saa erillisen lastenkaiteen eli nyt tästä keksinnöstä hyötyvät myös lapsipotilaat!


5.9.2016


14.06.2016

Blogissamme esittelyssä liikkumisen apuvälineitä, joiden avulla pääsee vaikka metsälenkille.


14.03.2016

Nyt meiltä saa myös Trident-kynnyssiltoja!!


04.03.2016

Tietomme löytyvät nyt myös Luotettava Kumppani -palvelusta. Voit tehdä pikatarkistuksen tästä linkistä...

Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


Camp Mobility

CAMP SCANDINAVIA OY
Camp Mobility / EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa